گزارش تصویری

استاندارد سس مایونز

استاندارد سس مایونز (استاندارد ملی به شماره 2454)
سس مایع غلیظی است که به عنوان چاشنی برای طمع دار کردن ، مرطوب کردن و غنی سازی سالاد ها استفاده میشود. از مهمترین انواع سس میتوان سس مایونز و سس سالاد را نام برد. رنگ مایونز و سس های سالاد باید رنگ مواد متشکله خود را داشته باشد. طمع و بوی مایونز باید بدون طمع و بوی ناشی از فساد باشد . این فرآورده نباید به حالت غیر یکنواختی باشد، ضمن آنکه افزودن هرنوع رنگ مصنوعی به جزء رنگ های مصنوع همانند طبیعی غیر مجاز است.

استاندارد سس مایونز
1400/7/6 سه‌شنبه